Hockey School

Elke zaterdagochtend van 09:00 uur tot 10:00 uur vindt er de Rabo Hockey School plaats waar jonge kinderen voor het eerst op een leuke en speelse wijze kennismaken met de hockeysport.


Kinderen die willen proberen of dit een goede club en een leuke sport voor  hem of haar is, kunnen een maand lang gratis komen meedoen op onze  Rabo Hockey Academie.

Met ons mini-hockeyspel proberen we de kinderen op een plezierige, veilige  en dynamische manier te leren hockeyen. De hockey-opleiding van de groep  kinderen in de leeftijd 5-12 jaar is aangepast aan de leeftijdskenmerken en  met het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Er wordt gespeeld op een klein  veld, met aangepaste spelregels.

We nodigen U uit om met zoon of dochter op zaterdag te komen kijken. Ieder  kind kan meteen meedoen. Niets kopen! Een tikkeltje sportkleding is  voldoende en voor een hockeystick op maat wordt gezorgd.

Afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling worden de kinderen na een bepaalde tijd in een team geplaatst met leeftijdsgenootjes. De teams trainen op maandag- en woensdagnamiddag.

Zoals eerder aangegeven zijn de eerste vier trainingen geheel vrijblijvend. Wel vragen we om voor de eerste training in te schrijven op onze website.

Ga hiervoor naar www.hcnova.nl. Klik in de bovenbalk op "lid worden” en vervolgens op "Aanmelden”. Indien je besluit geen vervolg te geven aan de vier proeftrainingen, kun je je afmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Ontvangen wij geen afmelding, dan gaan we er van uit dat het kind lid wordt en wordt het proeflidmaatschap omgezet in een seizoenslidmaatschap.

De trainsters kunnen u meer informatie verschaffen na de training.

Wil je meer weten, stuur dan een mail naar [email protected]