iOS app Android app
Agenda
21-5 
Spelregelcursus
28-5 
Spelregelquiz
4-6 
Spelregelexamen
6-6 
Vrijwilligersavond
22-6 
Jongste Jeugd Slotda
22-6 
Mini Kampeerweekend
16-8 
Start EK Hockey Antw
Hele agenda
Vandaag jarig
Marion Lunde
Mikki Quaden
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
20-5-2019 | 
Beste leden en ouders van leden, 
We hebben onlangs een enquete gehouden onder al onze leden, ouders van leden, en vrijwilligers. Met een respons van meer dan 30 % kunnen we zeer tevreden zijn, omdat het iets zegt over de betrokkenheid van iedereen bij HC Nova, maar ook omdat we nu echte conclusies kunnen trekken
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

15-5-2019 | 
Jeroen Regtop van FysioRegtop zal vanaf maandag aanstaande een gratis inloopspreekuur houden voor leden van HC Nova.  Van 19.00-20.00 is Jeroen aanwezig op de club om blessures te beoordelen en een eerste advies te geven. Aanmelden hoeft niet maar het is wel fijn als via www.regtop.nl/hcnova een berichtje gestuurd wordt.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-4-2019 | 
De sponsorcommissie ontving op vrijdagmiddag 22 maart de sponsoren van onze club voor een aangeklede netwerkborrel. Er waren veel nieuwe sponsoren bijgekomen en het werd hoogtijd dat club en bedrijven met elkaar nader kennismaakten.


Lees meer >>


Bijlage: Persbericht HC Nova(1).pdf
28-2-2019 | 
Afgelopen ledenvergadering gaf onze huidige penningmeester Anita Raets aan dat zij na dit seizoen gaat stoppen als penningmeester. Hierdoor is er een openstaande vacature voor een penningmeester. Deze functie willen we uiteraard zo snel mogelijk invullen Zodat de nieuwe kandidaat ruim de tijd heeft zich in te werken.

Lees meer >>

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren