iOS app Android app
Agenda
16-8 
Start EK Hockey Antw
31-8 
Schuttersfeest
7-9 
Benefiettoernooi Vet
Hele agenda
Vandaag jarig
Jente Consten
Silke Hamers
Lynn Herfst
Handige links
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
16-7-2019 | 
De watervelden worden op 5 augustus schoongemaakt. Deze schoonmaak duurt 2 dagen en om die reden mogen de velden niet betreden worden.
12-7-2019 | 
In bijgesloten excel file kunnen jullie het VOORLOPIGE trainingsschema vinden voor de herfstperiode van seizoen 2019-2020. Zoals jullie kunnen zien zijn wij nog op zoek naar trainers voor verschillende teams. Heb je interesse om training te geven stuur dan een mail naar [email protected] . Maandag 19 augustus starten
Lees meer >>


Bijlage: voorlopig trainingsschema herfst 2019 site.xls

Nieuwsafbeelding

16-6-2019 | 
Jeroen Regtop van FysioRegtop zal vanaf maandag aanstaande een gratis inloopspreekuur houden voor leden van HC Nova. Van 19.00-20.00 is Jeroen aanwezig op de club om blessures te beoordelen en een eerste advies te geven. Aanmelden hoeft niet maar het is wel fijn als via www.regtop.nl/hcnova een berichtje gestuurd wordt.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-5-2019 | 
Pas op voor tekenbeten!
 
Hoewel je op onze kunstgrasvelden niet direct teken verwacht, is er wel degelijk een risico op een tekenbeet.
Een tekenbeet kan vervelende gevolgen hebben, vooral als je er niet op tijd iets aan doet.
Daarom willen we het extra onder de aandacht brengen.
 
Lees meer >>
20-5-2019 | 
Beste leden en ouders van leden, 
We hebben onlangs een enquete gehouden onder al onze leden, ouders van leden, en vrijwilligers. Met een respons van meer dan 30 % kunnen we zeer tevreden zijn, omdat het iets zegt over de betrokkenheid van iedereen bij HC Nova, maar ook omdat we nu echte conclusies kunnen trekken
Lees meer >>
28-2-2019 | 
Afgelopen ledenvergadering gaf onze huidige penningmeester Anita Raets aan dat zij na dit seizoen gaat stoppen als penningmeester. Hierdoor is er een openstaande vacature voor een penningmeester. Deze functie willen we uiteraard zo snel mogelijk invullen Zodat de nieuwe kandidaat ruim de tijd heeft zich in te werken.

Lees meer >>
5-7-2019 | 
De selecties voor verschillende eerste lijnsteams zijn afgerond en inmiddels zijn alle jeugd teams en senioren teams voor het nieuwe seizoen ingedeeld.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

22-5-2019 | 
HC Nova sluit zich aan bij de beweging Op weg naar een Rookvrije Generatie , ook onze club wordt een rookvrije sportaccommodatie. 

Waarom doet HC Nova mee met de Rookvrije Generatie?
Lees meer >>

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren