iOS app Android app
Agenda
21-12 
Start Kerstvakantie
1-1 
Nieuwjaarsborrel
5-1 
Einde Kerstvakantie
25-1 
Veteranendiner
16-2 
Einde zaalhockeycomp
22-2 
start voorjaarsvakan
1-3 
einde voorjaarsvakan
Hele agenda
Vandaag jarig
Mark Wintgens
Handige links
Rabo Hockey Academie 

Elke zaterdagochtend van 09:00 uur tot 10:00 uur vindt er de Rabo Hockey Academie plaats waar jonge kinderen voor het eerst op een leuke en speelse wijze kennismaken met de hockeysport.


Kinderen die willen proberen of dit een goede club en een leuke sport voor hem of haar is, kunnen een maand lang gratis komen meedoen op onze Rabo Hockey Academie.

Met ons mini-hockeyspel proberen we de kinderen op een plezierige, veilige en dynamische manier te leren hockeyen. De hockey-opleiding van de groep kinderen in de leeftijd 5-12 jaar is aangepast aan de leeftijdskenmerken en met het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Er wordt gespeeld op een klein veld, met aangepaste spelregels.

We nodigen U uit om met zoon of dochter op zaterdag te komen kijken. Ieder kind kan meteen meedoen. Niets kopen! Een tikkeltje sportkleding is voldoende en voor een hockeystick op maat wordt gezorgd.

Afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling worden de kinderen na een bepaalde tijd in een team geplaatst met leeftijdsgenootjes. De teams trainen op maandag- en woensdagnamiddag.

Zoals eerder aangegeven zijn de eerste vier trainingen geheel vrijblijvend. Wel vragen we om voor de eerste training in te schrijven op onze website.

Ga hiervoor naar www.hcnova.nl. Klik in de bovenbalk op "lid worden” en vervolgens op "Aanmelden”. Indien je besluit geen vervolg te geven aan de vier proeftrainingen, kun je je afmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Ontvangen wij geen afmelding, dan gaan we er van uit dat het kind lid wordt en wordt het proeflidmaatschap omgezet in een seizoenslidmaatschap.

De trainsters kunnen u meer informatie verschaffen na de training.

Wil je meer weten, stuur dan een mail naar [email protected]


 

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren